torstai 13. marraskuuta 2014

TYÖHARJOITTELU 2.

PALVELUN TOTEUTTAMINEN
Loka-marraskuu 2014, 37 työpäivää


KEITTIÖMAAILMA, Lahti



HARJOITTELUPAIKKA
Toisen työharjoittelujaksoni suoritin samassa paikassa kuin olin suorittanut ensimmäisenkin harjoitteluni, Lahden Keittiömaailmassa. Lahdessa Keittiömaailman toimipisteitä on kaksi, joista toinen sijaitsee Lahdessa Launeella ja toinen Lahden Paavolassa Iskun myymälätiloissa. Työskentelin harjoittelujaksoni tällä kertaa Paavolassa sijaitsevassa myymälässä, joka sijaitsee Lahden keskusta-alueella.

Yhteystiedot myymälöihin:


Keittiömaailma myy keittiöiden lisäksi kalusteita kodinhoitohuoneisiin ja kylpyhuoneisiin, sekä erilaisia säilytysjärjestelmiä.

Keittiömaailmalla valittavissa on kolme eri mallistoa, Petra, Parma ja A la Carte. Kalusteet valmistaa kotimainen Novart Oy.


HARJOITTELUN AIHE
Työharjoittelujakson aihe oli palvelun toteuttaminen. Harjoittelun aikana suoritetun ammattiosaamisen näytön kuvaus oli ”Ammattialaan liittyvän palvelun suunnittelu ja toteuttaminen”. Näyttö sai olla joko suunnittelupalvelua tai konkreettista toteuttamista. Minun kohdallani näyttö toteutui suunnittelupalvelun toteuttamisella. Piirsin harjoittelun aikana erilaisia suunnitelmia eri kohteisiin Winner Design -ohjelmalla.


TYÖHARJOITTELUN ANTIA
Pääsin harjoittelun aikana suunnittelemaan ja toteuttamaan oikeita kohteita. Osa kohteista oli uudiskohteita ja osa remonttikohteita, osa yksityishenkilöille ja osa julkisiin tiloihin. Työ oli monipuolista suunnittelutyötä ja koin työpaikan ja työtehtävät erittäin mielekkäiksi. Suuri kiitos minua ohjanneille Keittiömaailmassa työskenteleville henkilöille. 


Toimistokeittiö


Vaihtoehto 1.


Vaihtoehto 2.

Vaihtoehto 3.



Remonttikohteen keittiö







Uudiskohteen keittiö




Remonttikohteen keittiö

Vaihtoehto 1.

Vaihtoehto 1.

Vaihtoehto 2.

Vaihtoehto 2.



Remonttikohteen keittiö





Uudiskohteen keittiö

Vaihtoehto 1.



Vaihtoehto 2.


Vaihtoehto 2.



Lasten kylpyhuoneet uudiskohteessa


Tytön kylpyhuone






Pojan kylpyhuone





NÄYTTÖARVIOINTI
Harjoittelu oli kokonaisuudessaan yksi ammattiosaamisen näytöistä. Sain näytöstä parhaan mahdollisen arvioinnin ja arvosanan 3, arviointiasteikolla 1-3.